De perfecte trouwjurk

Bruidsjurken Haarlem

Het maken van deze blog zou niet compleet zijn zonder een sectie op te nemen over bescheiden bruidsjurken en toga’s. Ben je ooit uitgenodigd op een bruiloft waar je het gevoel had dat er iets ontbrak? De meesten van ons wel en wij zijn blij te kunnen helpen.

Bescheiden jurken zijn niet meer saai, en ze hoeven geen vleugje roze te bevatten. Door de veranderingen in de mode lopen onze Deense vrienden voor op de rest van de wereld. Kijk eens rond en zoek naar bescheiden trouwjurken en bruidsjurken. Je zou verbaasd kunnen zijn over hoe de ontwerpen op de websites je bevallen. Ooit waren ze moeilijk te vinden, maar nu worden ze net zo opgehemeld als de trouwjurken. Als je je ooit hebt afgevraagd waarom de bescheiden jurken zijn zo populair, neem dan een kijkje op de ontwerpen van een aantal van de bruiloft winkels en je zult merken dat de stijlen te zijn in overeenstemming met bescheiden waarden.

Vind en combineer stijlen die je helpen er goed uit te zien, je goed te voelen en tegelijkertijd je religieuze tradities te vieren. Dat is waar het bij bescheiden mode allemaal om draait. Wees gerust, de bescheiden look is niet ouderwets of saai. Ze zijn stijlvol en verbluffend mooi.

Denk voordat je gaat winkelen na over hoe je de bruiloft wilt hebben. Dit is het moment om uw persoonlijkheid te laten doorschijnen. Als u niet verlegen bent, maar wilt dat de bruiloft in de smaak valt, kies dan voor een volledig strapless knielange mantel van satijn met een bijpassende petticoat en kanten bloem die de look helemaal afmaken. Voor een beetje meer kleur kunt u overwegen een sjerp van borduurwerk toe te voegen. Deze look zal comfortabel en toch uniek zijn.

Je benen kunnen er geweldig uitzien in een kort rokje. Nee, dat is niet gek. Wat wel gek is, is dat sommige meisjes denken dat dat de enige manier is waarop ze er slim uit kunnen zien. Een bescheiden jurk met een lange, glitterende rok zal meisjes op de knieƫn krijgen. Dat is een goed teken dat het meisje zich zelfverzekerd voelt, en in staat is om haar eigen beslissingen te nemen over wat te dragen. Een beetje up do zal een beetje pit toevoegen, en iedereen laten zien dat je weet hoe je je met flair moet gedragen.

Als de bruiloft komt, zul je merken dat je haar van krullend naar steil is gegaan. Meestal gebeurt dit op advies van een bruidsconsulente. Je kunt het naar beneden trekken en vastzetten in een knot met een klein haarorgeltje eraan. De haarknot moet er echt en mooi uitzien. Na een tijdje aan de look gewend te zijn, laat je je haar ontspannen. Onthoud, ontspannen maar niet slordig is het kapsel waar je voor moet gaan. Houd de krullen zijdeachtig voor de trouwfoto’s en tijdens de ceremonie. Wat betreft de foto’s, vergeet niet om het haar te laten drogen, omdat je dan steiler blijft.

Verwacht uiteindelijk niet dat je bescheiden trouwjurk door de preutse bruid zal worden gedragen. Hoewel hij de gedachte misschien waardeert, zou hij geen gemene reden genoeg hebben om er een te durven dragen. De bruiloft draait om jou – de perfecte gelegenheid om je eigen, perfecte trouwstijl te vieren.