De zaak voor Casex

Telefoonhoesjes Den Bosch

Is de koffer waterbestendig?

Waterbestendige telefoonhoesjes zijn waterbestendig tot een diepte van ongeveer 20 meter. Het badkuip hoesje is waterdicht, maar kan water vasthouden en na verloop van tijd uitzetten als u het op zolder of in de kelder laat liggen. Als u uw telefoon graag meeneemt om te duiken, is dit niet het geval. Als je graag met je telefoon naar de sportschool gaat, is het een goed idee om een hoesje met een harde siliconenlaag te kopen, omdat er dan geen krassen op komen.

Omrons in de Breville Styler & Styler Case zijn onovertroffen in styling en duurzaamheid. De Cufflex Case van Breville heeft een afneembare clip zodat u een case kunt maken met een grote of kleine lus en opzetstukken die op de meeste telefoons passen. De Omnium XP case van Case Logic is een uitstekend uitziende en super functionele telefoon case die gebruik maakt van een zacht siliconen materiaal met een harde microfiber lederen shell. Omnium hoesjes voor de iPhone 4 hebben een kickstand die de iPhone optilt tot een niveau net boven borsthoogte. De designer iPhone skins zijn vergelijkbaar opvallend.

De warme en comfortabele fluwelen huid maakt de iPhone 4 stijlvol en gemakkelijk vast te houden, een perfecte combinatie voor mensen die veel onderweg zijn. De kickstand voorkomt dat het toestel uit de hoes glijdt als het valt. Wij raden de Sleek Leather Folio aan, die is gemaakt van zacht leer en een sterk kunststof omhulsel. De hoesjes houden de iPhone goed vast, maar zijn dun genoeg om uit het hoesje te schuiven voor snelle en eenvoudige toegang tot internet en andere toepassingen.

Voor een meer professionele look ziet deisation by LYDesign er scherp en gestroomlijnd uit. Het beschermt je telefoon tegen krassen en vuil, en maakt het gemakkelijk om in te stappen. Een verandering aan de buitenkant van de LYDesign zijn de lederen riemen die aan de telefoon vastzitten en waarmee hij strak en comfortabel in een hoesje kan worden getrokken. Dit model heeft een beschermhoes die fungeert als een schild, en het wordt op zijn plaats gehouden door een veer-gedreven mechanisme, vergelijkbaar met het type dat je vindt op de bureaus van veel professionals. De veermechanisme-methode is zeer comfortabel en handig. Wij adviseren de Sleek Leather Polished Large (Modelnummer bangsshouldbe binnen de $50 dollar prijsklasse.

SXGA reflecterende telefoonhoesjes zijn uniek en heel interessant. In de hoesjes zit drukleer dat de telefoon beschermt tegen krassen. Deze covers, hierboven afgebeeld, hebben een binnenvoering van su├Ęde voor een zachte touch en langdurige bescherming. De pop-up telefoon venster cover is een standaard functie, maar kan ook worden verwijderd. Het bedrijf stelt dat de covers machine wasbaar zijn en bij voorkeur kunnen worden gereinigd met een niet-geraspte pad of spons.adies casesals de basis van de Telescopic Technogel is een volledig functionele cover ontworpen om uw iPhone 4 veilig te stellen terwijl u onderweg bent. Aangezien het moeilijk is om uw telefoon uit de case te schuiven, vinden veel gebruikers dat deze case voorkomt dat de iPhone gemakkelijk verloren gaat.

De tienermeisjes en de jonge volwassenen gebruiken hoesjes zoals de Toyphone Accessory van Gel. De Casex Twin werkt als een staande shot. De telefoon schuift op en neer door een scharnierend hoesje, alsof het een borrelglas is. Het was moeilijk te zeggen of het hoesje echt een hoesje was of gewoon stevig plastic materiaal. Het zag eruit alsof het gebruikt kon worden als een modieus oversized tasje. Vrouwen die de telefoon voor de eerste keer kopen, kunnen wat problemen ondervinden wanneer ze het toestel ontvangen. De gebruiksaanwijzing staat op de buitenverpakking. Het zal lijken dat de telefoon een beetje los zit en dit wordt als een nadeel ervaren. Het is gemakkelijk om de case te installeren en te verwijderen van uw iPhone. Het beste aan de Casex Twin is het feit dat je elk compatibel iPhone hoesje zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant kan gebruiken.