Hoe gebruik je een Car Wash

Auto poetsen Dordrecht

Uw auto door een wasstraat halen maakt hem schoon, maar u wilt dat hij er mooi uitziet. Het is nu tijd om de juiste producten te kiezen om uw auto de behandeling te geven die hij verdient.

De eerste stap is het kiezen van het juiste type polijstpad. Er zijn twee soorten: het duw- en trek-type polijstpad. Het duw en trek type is gemakkelijker te gebruiken, maar zal niet zo veel glans produceren. Als u niet zo handig bent met handgereedschap, is een elektrische buffer een goede keuze. Deze worden aangedreven door de motoren zelf en zijn ideaal voor pads voor onderweg.

Er wordt vaak aan gedacht wanneer ze voor het eerst in autowinkels opduiken. Het zijn geweldige producten omdat ze geen lakstickers verwijderen, die daarna stof kunnen verzamelen. Ze zijn het best te gebruiken wanneer een dof uitziende auto vuil wordt. Ze maken ook de ruiten schoon en geven een rijke glans aan uw auto.

De derde stap is te beginnen met polijsten. U hebt een zeer zachte microvezeldoek nodig. Het polijsten moet in delen gebeuren zodat de schoonmaakmiddelen hun werk goed kunnen doen en om elke chemische reactie met de verf te vermijden. U wilt echter meer dan één doek gebruiken, omdat u ook de randen en hoeken moet behandelen. Het laatste deel van het poetsen betreft het glazuren, dat eenvoudig wordt aangebracht nadat het poetsmiddel is opgedroogd. Dit is een stap die wordt gedaan in combinatie met water.

Nadat het polijstmiddel is opgedroogd, wordt de microvezeldoek gebruikt om met de ”Levin Soap” te beginnen, terwijl de Nitrile Soap zal helpen het glazuur te beschermen. Het proces is manueel, maar een machine geweer is ideaal om de producten in een EU formaat aan te brengen vanuit de polijst positie. De producten moeten met een middelzware shampoo worden opgeklopt tot ze zacht zijn.

U moet nu alle resterende bit-voor-bit-producten van het oppervlak van het voertuig verwijderen. Dit kan het beste met de hand gebeuren, maar een machinegeweer is ideaal om zelfs de laatste restjes er machinaal uit te halen. De reinigingsproducten zijn nu klaar voor de Firewitz spuitcabine door eenvoudig eventuele oude rekken te ontmantelen alvorens het voertuig om te keren. De spuitcabines worden op dit moment afgedekt door een luxe ‘Terosse’ afdekking.

Voorbereidingen

Een schone auto betekent niet noodzakelijk dat u uw auto hebt voorbereid op het lakken. U moet nog 10-15 minuten de tijd nemen om het oppervlak van uw auto op te ruwen met een lederen stofdoek.

De Levin Zeep

Als eerste de Levin Zeep. Levin is al sinds 1877 Ideaal, en was een origineel merk voor autoverzorging en auto poetsen. Zorg ervoor dat alle producten die u op uw auto gebruikt alleen producten zijn die zijn goedgekeurd voor het oppervlak van uw auto.

zijn al in de fabriek in uw auto gemengd, wat betekent dat ze veilig zijn voor uw oppervlak en de lak in het geheel niet zullen beschadigen. De oppervlakteruwheid van een zeepproduct is 4-6 keer zo groot als die van een eersteklas autowasproduct dat zacht en ongerept aanvoelt. Zorg ervoor dat dit het geval is voordat u een autozeepproduct gaat gebruiken. Over het algemeen is het geen goed idee om te proberen een oppervlak heel lang catering te geven speciaal voor het waxen, in plaats daarvan laat u het een paar minuten inwerken, zodat het de tijd krijgt om zich in het oppervlak te nestelen.

Oplossingen

Nadat u uw oppervlak hebt voorbereid, moet u de juiste oplossingen aanschaffen. Er zijn twee gebruikelijke manieren om poetsmiddelen met oplossingen aan te brengen: de vloeistof en de spray. Kies altijd de juiste combinatie voor de juiste resultaten op uw lak.

Wat u ook moet doen is de juiste hoeveelheid poetsmiddel aanbrengen met een zachte doek, in plaats van mechanisch veel poetsmiddel aan te brengen. Breng nooit te veel polish aan of te veel op het oppervlak zelf, dit zal leiden tot mislukking. Breng zoveel mogelijk ofwel de vloeistof ofwel de spray van polish minstens twee tot drie keer aan met een zachte doek, en breng niet meer aan dan dat. Alleen op de plaatsen waar het nodig is – zoveel mogelijk – zullen de betere en/of ervaren polishmerken u de beste resultaten geven, aangezien zij slechts een beperkte hoeveelheid polish op een oppervlak aanbrengen.

Buitenkant Pools

Het oppervlak moet nu worden voorbereid voor het aanbrengen van de buitenpolish. De beste polijstmiddelen om te gebruiken zijn 3 lagen van ofwel deANGEPRIV batch compound car polish of de GLISH 24 car polish; aangezien ze elk verschillende eigenschappen en toepassingen hebben, afhankelijk van de tint van uw exterieur. Zorg ervoor dat deze laag nu is voorbereid en klaar is voor de bescherming van uw voertuig in twee lagen of meer.

Tijdens het gebruik van de buiten polish, zorg ervoor niet te schillen of wrijven het poetsmiddel zal leiden tot voortijdige vlekken. Isopropropisch, als u een glanzend uiterlijk wenst, breng een paar lagen van een goede kwaliteit polish product aan. De resten van de buitenpolish moeten volledig worden verwijderd met een geschikte machine, of met een handpolishborstel.