Hoe gebruik je een huwelijksmakelaar

Exclusieve datingbureaus

Sommige mensen zijn tegen het idee om exclusieve datingbureaus in te schakelen omdat zij niet weten wie zij zouden raadplegen. Zij hebben het gevoel dat het geen echte oplossing is en misschien een truc om geld van anderen te krijgen. Ik zeg dat zo’n huwelijksmakelaar een groter probleem zou creëren dan nodig is. Je kunt een hekel hebben (of wantrouwen) aan een persoon die je (helaas) aardig vindt, maar kun je echt genieten (of plezier beleven) aan iemand die onnodige complicaties en slapeloze nachten creëert? En hier moet men bedenken dat in de meeste Europese landen, een meester zijn in verleiden, bordereying, vanillestreken de trots is van elke man. Goed gedaan, als je dat doet.

Een echte huwelijksmakelaar is een welkome en plezierige oplossing voor wie het honorarium voor bemiddeling in een relatie niet kan opbrengen. Dit is de weg die je moet bewandelen als je (bewust of onbewust) waarde hecht aan de ander, hem of haar wilt helpen geluk te vinden en zijn of haar integriteit te bewaren. Dit is de weg die je moet bewandelen als je (bewust of onbewust) de mogelijkheid van romantische liefde en gezonde intimiteit wilt creëren. Relatiebemiddelaars moeten ofwel zeer goede vrienden zijn of het moeten mensen zijn die veel ervaring hebben op dit gebied. Hoewel ik Reach Partners sympathiek vind, was mijn probleem met hen dat zij zich niet lieten leiden door een bedrijfsmodel dat gebaseerd was op kosteneffectieve informatie-uitwisseling. Ze doen graag zaken (of proberen dat te doen) met een heleboel mensen tegelijk, zonder veel aandacht voor wie ze precies begeleiden, of wat het hen kost. Reach Partners was een huwelijksmakelaar die zich richtte op de bruid en bruidegom. Ik had onlangs een huwelijk dat het resultaat was van Reach Partnershire (denkt nu dat het als huwelijksmakelaar optreedt sinds het werd overgenomen). De bruidegom bracht zijn nieuwe vrouw voor zaken naar Londen en had Reach Partners nodig voor de bemiddeling met zijn nieuwe vrouw. Reach Partners was een dienst die zich niet expliciet op escortzaken richtte.

Een nieuwe dienst die steeds meer aandacht krijgt is Relationship Grid. Het is een volledig uitgeruste netwerk- en introductiesite met bio- en cv-profielen. De site maakt gebruik van een feedback systeem om ervoor te zorgen dat leden worden gematched met ideale partners en vice versa. Een website die je leert hoe je het meeste uit online dating kunt halen is ook een geweldige site om te gebruiken.

Als je leert om de introducties van je liefdesleven te waarderen, zorg er dan voor dat je een website kiest die consistente, kwalitatieve diensten aanbiedt. Zodra u de juiste website kiest, zal uw dating ervaring zijn als alles wat het moet zijn. Vergeet niet om verschillende sites een keer uit te proberen, zodat u de allerbeste voor uw behoeften kunt krijgen. De echt succesvolle online dater moet selectief zijn. Vraag vrienden en familie die zo’n website hebben gebruikt om dating suggesties. Zorg ervoor dat je realistische verwachtingen hebt van wat een dating service je kan bieden en sta open om alles te gebruiken wat het je kan geven.