Hoe kies je de juiste kleur?

Herenmode Eindhoven

Naarmate de jaren verstrijken, zult u merken dat mannen beginnen te veranderen van de sportieve look naar een meer verfijnde, zakelijke look. Deze verandering is vooral merkbaar in de manier waarop ze zich kleden. Zakelijk is zeker niet beperkt tot overhemden en broeken, maar strekt zich ook uit tot andere kledingstukken.

Laten we het over broeken hebben. De meeste mannen dragen tegenwoordig Relaxed Fit broeken, ook wel klassieke broeken genoemd. Deze broeken hebben een normale taille maar zitten helemaal niet strak. Dit type broek wordt aanbevolen voor het werk, voor naar kantoor of school, een leuk etentje, een sportevenement, een sollicitatiegesprek – elke gelegenheid. Het geheim van relaxte pasvormen is dat ze vormvast zijn en toch niet te strak zitten. Bovendien hoeft u zich, net als bij herenkasjmiertruien, niet al te veel zorgen te maken als de temperatuur daalt.

De volgende is het Aboot Dress Shirt. Het klassieke witte overhemd met button-down kraag voor heren is al sinds zijn uitvinding een vaste waarde. De laatste jaren is het ontwerp kleiner geworden. Er zijn tal van kleuren waaruit u kunt kiezen; een subtielere look is echter aan te bevelen als u een evenement of een zakelijke bijeenkomst bijwoont. Zorg er tegelijkertijd voor dat het ontwerp niet te schreeuwerig is en dat het een normaal uitziende kraag heeft. De kraag is het eerste wat opvalt, dus het is een goed idee om een button-down te kiezen met een ingetogen look. De meeste witte overhemden zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren strepen die het makkelijker maken om uw overhemd te kiezen uit vele opties.

Stropdassen zijn niet beperkt tot wit. Je ziet veel verschillende kleuren, zoals geel, blauw, zwart, roze en rood, op de catwalks en in de magazines. Dit brengt ons op een ander punt. Als je een rood overhemd draagt, draag je dan een gele das? Niet alle rode kleuren staan mensen goed. Kijk naar je huidskleur en lichaamsbouw en vraag je af of de kleur rood je goed staat. Niet iedereen staat goed in rood, dus het is belangrijk dat je je eigen figuur en levensstijl in gedachten houdt bij het kiezen van een kleur. Sommige mensen staan beter in roze en anderen beter in oranje. Weet wat uw beste kleuren zijn en winkel met deze kleuren in gedachten.

Een andere optie is het vest. Cardigans komen en gaan in trends. Ze zijn een goede keuze voor de lente, maar ze zijn er ook in verschillende stijlen, kleuren, en met verschillende ontwerpen. Ze zijn een comfortabele keuze en ze kunnen ravotten in de zomer. Snuffel eens rond in je kleerkast om te zien wat je hebt en wat je nodig hebt. Een goed gekozen vest kan wonderen doen voor je uiterlijk en het is een geweldig item om altijd te hebben.

Herenmode hoeft niet saai en zakelijk te zijn. Modieus en stijlvol zijn zou geen harde en snelle regel moeten zijn. Modieus zijn betekent dat je de vrijheid hebt om te dragen wat je leuk vindt, wat je goed staat en waar je je prettig in voelt. Kies, net als bij je kleding, de kleding die het beste bij je past en wees zo vriendelijk om er accessoires bij te dragen. Met mode kun je nooit de fout in gaan.