Hoe kies je een onafhankelijke uitgeverij?

Zorgartikelen

Zorgartikelen is de categorie van een wekelijkse of maandelijkse informatieve publicatie, afgestemd op thuiszorgcliënten. De artikelen verschijnen meestal in het weekend.

Zorgartikelen zullen worden geproduceerd door een onafhankelijke uitgeverij die uitsluitend wordt beheerd door beroepsbeoefenaars die thuiszorgbedrijven bezitten en exploiteren. De zorgartikelen worden gepubliceerd onder de merknaam en naam van het bedrijf. Bepaal bij de keuze van een onafhankelijke uitgeverij naar welke eigenschap u op zoek bent en hoe u de beste kunt krijgen.

De kenmerken van een onafhankelijke publicatie

1) één of twee keer per week publiceren. Geen advertenties.

2) de publicatie zal worden geschreven door een vrijwillige schrijver.

3) er zullen minimalics in de publicatie zijn.

4) er zal absoluut geen bedrog in de artikelen zitten.

5) er zullen geweldige verhalen en informatie zijn.

6) er zit veel kunstzinnigheid in de artikelen.

7) er is pit.

8) er is Ernst.

9) er is humor en slim voetenwerk.

10) er is veel komedie.

11) er is objectiviteit.

12) er is niemand die de mening van iemand vertelt.

13) er is verfraaiing en het

14) er is attenie en understatement.

15) alle artikelen zijn publiceerbaar.

Natuurlijk zullen de media beslissen welke de beste artikelen zijn, en u zult alleen blij zijn als de door u gekozen artikelen in de kranten worden gepubliceerd. Dus neem contact op met de kranten en vertel ze welke je beter vindt. . Doe geen moeite om naar de kantoren van de media te gaan, doe geen moeite om ze op te bellen, doe geen moeite om tijd te verspillen aan het informeren van uw Lezers wat u denkt, ga gewoon naar de kantoren en breng uw argument naar voren en u zult zeker een verschil maken.

Je zult een verschil maken, zelfs als een onafhankelijke publicatie Reps die besluiten dat uw advertenties zijn niet goed voor hen of voor hun merk besluiten om uw advertenties te gooien uit de lucht. En als de budgetten krap zijn, denk aan innovatieve manieren om hen te bereiken. Misschien kun je een paaroraurs, of iemand die je kent die woont in het gebied, om u te helpen uw boodschap in de voorkant van hen. Misschien kun je een stand regelen op een congres. Of misschien kunt u uw boekje daar op de markt brengen, het de mensen laten lezen, hen kauwgom, koekjes, lolly’s, hotdogs, warme cider, popcorn, kaasmelk, enzovoort geven. Of schaf jezelf gewoon een soort van product aan en lees het.

Maar hoe je het ook doet, lees een onafhankelijke recensie van je boekje, en laat ze weten dat je verwacht dat ze het geld dat ze aan je boek uitgeven, terugkrijgen.

6. Is myHomeopathie niet hetzelfde als Medicalopathie?

Nee. De methoden van Homeopathie zijn niet dezelfde als die van de moderne geneeskunde. De moderne geneeskunde probeert een ziekte te behandelen door gebruik te maken van chemicaliën en chirurgie. Homeopathie probeert een gezondheid te herstellen door gebruik te maken van adem, voeding en rituelen. In feite is het Herbalisme de basis voor alle moderne geneeskunde. Herbalisme is natuurgeneeskunde en de overtuiging is dat de energizer moet worden geïntegreerd met de hele persoon als het lichaam.