Hoe uw dak te reinigen

dakgoten schoonmaken

De reden waarom wij uw dakgoot schoon te maken op maat kunnen leveren is dat wij samenwerken met onze klanten, wij hebben een in-house architect die onze dakbedekking en vormen ontwerpt rond een kernonderhoudsaanpak in termen van hoe uw dak te beschermen tegen vuil, puin en andere organische schimmels.

Als een van de klanten van Rotterdam Dakreiniging kunnen wij u een betrouwbare dakreiniging geven, afhankelijk van het type dak dat u heeft. Een schoon dak zal uw dak beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door weerselementen, zoals aantasting van de dakbedekking. Als u de levensduur van uw dakbedekking wilt verlengen, moet u het regelmatig laten reinigen en wij kunnen u voorzien van een verscheidenheid aan reinigingsmethoden, afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Afhankelijk van uw type dakbedekking, kunnen wij een volledige reiniging uitvoeren of een reiniging specifiek voor uw behoeften:

1. Betonnen dakbedekking – het proces van het maken van een betonnen dak kan erg rommelig zijn en kan schade veroorzaken als het niet zorgvuldig wordt gedaan. Om uw betonnen dak schoon te maken, raden wij een proces aan datacesimize reiniging wordt genoemd. De reiniging, het wassen onder druk en de behandeling met diamantkristallen worden samen gebruikt om een zeer effectief reinigingssysteem te verkrijgen. Deze methode zorgt ervoor dat er geen schadelijke resten achterblijven en uw betonnen dak schoon wordt achtergelaten.

2. Shingles – voor het reinigen van shingles adviseren wij asfalt shingles of ceder shingles en een reiniging specifiek voor uw behoeften. Onze aanpak zal specifiek gebruiken wat we nodig hebben om een bepaald type shingle schoon te maken, we kunnen reinigen in kleine handjesvol of grote korrels.

3. Sabotagebestendig asfalt – voor het reinigen van uw sabotagebestendig asfaltdak adviseren wij een reinigingssysteem met een nat systeem dat uw dak reinigt, spoelt en droogt tot een standaard van fibro dakbedekking. Dit soort systeem heeft als effect dat uw dak er weer bijna nieuw uitziet.

4. Houtsystemen – voor het reinigen van houten daken adviseren wij een methode die alles reinigt en het hout er weer als nieuw uit laat zien. De reinigingsoplossingen zijn ontworpen om vuil, puin en vlekken los te weken, we gebruiken ze in combinatie met een krachtige hogedrukreiniger, een troffel en er hoeft niet veel gespoeld te worden

5. Echte aandacht voor detail – voor een echt grondige reiniging gebruikt u ons speciale aandacht voor detail systeem met een microspore put en spike. Deze reinigingsmethode maakt het dak en de dakgoten schoon en haalt het vuil van het regenwater.