Hoe vind je een goede hypnotherapeut

EMDR Nijmegen

Het gebruik van hypnose is al 30 jaar in de praktijk. Hypnose werd vaak gebruikt in de jaren 1960 toen mensen Vietnam gevechtservaringen moesten overwinnen. Sindsdien is het gebruikt onderzoek, therapie, en de meest recente NLP of hypnotherapie heeft zijn plaats ingenomen in de wereld van alternatieve therapie. Alan sellers Books in betrokken bij de industrie van hypnose en natuurlijke gezondheid. Ze geven cursussen van wat te doen bij het bijwonen van een zakelijke bijeenkomst.

Sommige mensen geloven dat hypnose kan helpen om te vinden waarnaar je op zoek bent als het gaat om afvallen. Hoe helpt hypnose bij het bereiken van je gewichtsverlies doelen? Dat kan op verschillende manieren. De behandelaar kan gebruik maken van de suggesties die de cliënt geeft en de suggestie zo nodig aanpassen. Het is de taak van de behandelaar om het individu te helpen zich meer bewust te worden van; 1) hoe ze hun lichaam en gezondheid beïnvloeden; 2) beslissingen te nemen over hun zelf, en 3) hen te helpen zichzelf te versterken en een betere kans op succes te hebben. Een voorbeeld van hoe dit kan worden gedaan is door middel van beeldspraak. De beeldspraaktechniek kan in een workshop worden aangeleerd. Er zijn stenen die in de grond kunnen worden gelegd om te helpen bij het afslankprogramma. De beoefenaar van EMDR gebruikt woorden en zinnen zoals “Neem de stenen en gooi ze weg,” enz. Dit zal helpen bij de Stenen van Stenen die zich in het bekken bevinden. De beoefenaar wordt dan vaak ondersteund door verschillende technieken die de cliënt zullen helpen om op een positieve manier onder ogen te zien waar hij mee bezig is. De NLP-beoefenaar moet de cliënt laten ontspannen, vertrouwen laten hebben, en vooral realistisch zijn.

Zijn de NLP beoefenaars de enigen die hypnose begrijpen ? Het antwoord is dat elk bestaand programma voor gewichtsverlies gebaseerd is op positieve psychologie. Er is een zeer brede basis voor hypnose, wat alleen maar betekent dat de persoon die de hypnose uitvoert een inschrijving heeft op het gebied van hypnose. Bij het kiezen van een beoefenaar, moet u overwegen of ze bieden marathons, marathons samen met alle andere evenementen voorzien. Het betekent ook dat ze moeten worden het verstrekken van opties in aanvulling op de hypnose voor meer dan alleen jezelf. Dat ze betaalbaar moeten zijn is ook iets dat je niet moet vergeten te overwegen. Je bent dan een groot watje als je kiest voor een hypnotherapeut van slechte kwaliteit. Het is altijd fijn om een erkende hypnotherapeut te hebben die je bijstaat. Het is geen geloofsbrief die je je niet kunt veroorloven. Dus, hoe vind je er een waar je lid van kunt worden? Dat is heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar de beschikbare beoordelingen van de verschillende websites door te nemen. De samengestelde score is een goede plek om te beginnen. U kunt ook lezen door middel van recensies van klanten om een gevoel van hen te krijgen als goed.

Een voordeel van het gebruik van een TCM (gedachteproces) behandelaar is de flexibiliteit die je hebt met betrekking tot het aantal sessies dat je kunt bijwonen. Zij hebben meestal de één-op-één training met de cliënt. Dit maakt het gemakkelijker om problemen aan te pakken die door de geest van een cliënt kunnen razen, omdat het cliëntgericht is. U kunt ook problemen aanpakken die nog niet zijn opgelost. Als je iets moet uitstellen totdat je alle informatie hebt, kunnen TCM-therapeuten je helpen een beslissing te nemen. Dit is gunstig wanneer u met andere zaken bezig bent. Als u weinig tijd heeft, kan uw TCM-therapeut uw problemen aanpakken.

Het zoeken naar een goede hypnotherapeut kan gemakkelijker zijn als u bedenkt hoe u het consult zult voeren. Houd altijd rekening met hun bedmanieren, hun manier van spreken en hun bedmanieren. Als ze onbeleefd of ongeduldig zijn, is het niet meer dan normaal dat u het consult zal afbreken. Als u een langdurige relatie met een NLP beoefenaar moet hebben, houd het dan zo positief mogelijk. Sommige cliënten kunnen behoefte hebben aan een golfoefening of een andere kalmerende activiteit, vraag de TCM instructeur hiernaar. Een vriendelijke, in golfkleding gestoken beoefenaar die naar je loopt te kijken, of naar een rustgevend, zuidelijk accent luistert, kan heel troostend zijn. Als uw stemming verandert, kunt u het beste uw chequeboekje tevoorschijn halen en opschrijven wat uw problemen zijn.

TCM instructeurs kennen veel speciale trucs als het op hypnose aankomt. Zij kunnen je vertellen welke getallenreeksen van je succes zijn als je de technieken gebruikt. Ze kunnen je vertellen wat er zou moeten gebeuren en wat je inspanningen belemmert. Als u uw NLP-werk beschouwt als een deel van uw spirituele pad, overweeg dan een opleiding onder een ervaren therapeut. Je kunt je werk dan met gemak doen en je hebt de papieren van de overheid om je in de juiste richting te sturen. In de FMV-T scratch test is het meestal vrij eenvoudig om uit te vinden wat je zwakke punten zijn en wat je sterke punten zijn. Vervolgens kunt u de HCV-T-scores op een geweldige manier nemen en vergelijken met uw voornemens.

Geloof niet in het “het zit allemaal in mijn hoofd” denken.