Hoe vind je het juiste alarm?

Objectbeveiliging

Wanneer objectbeveiliging van een alarmbedrijf verlangt dat het 24 uur per dag aanwezig is, wordt sterk aangeraden dit minstens drie tot vijf werkdagen van tevoren te melden. De reden hiervoor is dat als vandalen binnenkomen en het alarmsysteem beschadigen, zij het gebouw kunnen verlaten voordat u het opnieuw kunt beveiligen.

Gelukkig is het niet zo moeilijk als het lijkt om een alarmsysteem te bedienen. Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in alarmen en beveiliging. Bommenopruimers of alarmspecialisten kunnen u adviseren over de juiste apparatuur en hoe die moet worden geïnstalleerd. Zij kunnen u ook adviseren over onderhoudsschema’s en welke materialen nodig zijn. De alarmen moeten ook worden gecertificeerd en regelmatig worden gecontroleerd door een gerenommeerde bomopruimingsdeskundige.

Het ongelukkige deel is dat er veel explosieclaims zijn gemaakt. Velen gaan ervan uit dat het mogelijk is explosieven te gebruiken om de veiligheid te DESPAstreren.Dit is niet mogelijk! Er is een spul in de logistieke en planningsafdeling dat heel goed werkt. Deze afdeling behandelt alle documentatie en logistieke kant van de zaak. Het kost misschien wat tijd om de procedures te leren, maar als je met alle procedures van Huntingdon County vertrouwd raakt, zal dit een gemakkelijke en lonende carrière worden.

De Documentatie

Een aangelegd wenkbrauwregister met alle vereiste documenten, zoals bouwvergunningen en verzoeken om verplaatsing van nutsvoorzieningen. De afdeling Ruimtelijke Ordening heeft alle kaarten in handen. Zij hebben alle kaarten in handen voor vergunningen voor landgebruik en bestemmingsplannen. Een COP-milieu-analyse toont de milieu-effecten van het project aan. Vele andere documenten worden voor hetzelfde doel gebruikt. Dit omvat een communicatieplan voor de dispatch en de respons, een formele kennisgeving aan de gemeenschap, en een noodcommunicatieplan.

Netwerken

De sleutel tot elke succesvolle missie is netwerken. Als je met een non-profit organisatie werkt, vraag dan of je in contact kunt komen met hun staf of bestuur. Als je met een overheidsinstantie werkt, vraag dan naar carrièremogelijkheden en of ze carrièremogelijkheden hebben. Probeer een tandempiloot of twee te vinden die er geen hebben! Als u in de bouwsector werkt, praat dan met de verzekeraar van uw bedrijf over de risico’s. Als je in de verzekerings- of banksector zit, bel dan een contactpersoon op de HR-afdeling van het bedrijf waar je werkt (vraag naar de naam van de HR-persoon en zeg dat je erover denkt om een carrière bij dat bedrijf na te streven). Veel verzekeringsmaatschappijen hebben een hulpprogramma voor werklozen.

De timing

Het gaat niet allemaal om geluk. Er zit ook een bepaalde timing aan deze strategie. Afhankelijk van het vakgebied of de bedrijfstak kan het nodig zijn je zoektocht naar een baan uit te stellen of zelfs te annuleren. Als je poging om een baan te vinden mislukt, moet je verder gaan en de muziek onder ogen zien. Een baan zoeken kan een slopend proces zijn. Als u een gezin moet onderhouden of rekeningen moet betalen, kan het moeilijk zijn om de nodige ervaring op te doen. Je hebt hard gewerkt voor wat je hebt en nu is het bijna te laat. Je moet gaan nadenken en een nieuwe richting gaan zoeken.

Het verkrijgen van aanvullende geloofsbrieven door middel van extra onderwijs, opleiding of certificering is een andere manier om vandaag de dag een baan te vinden. Dit is misschien de “politiek correcte” manier, maar de huidige leiders en organisaties hebben dit middel vrij succesvol gebruikt. En, ze hebben het vinden van de juiste plaatsen te gemakkelijk gemaakt.

Vele Haas zwerven door het land op zoek naar de beste kandidaten om posities in te vullen. Ze adverteren in topverenigingen en -tijdschriften. Ze doorzoeken elke grote krant in het land en veel van die websites staan op internet. Als je “Best College entrance interviews” googelt, krijg je een lijst van alle relevante websites. Wees voorbereid om de vragen die ze stellen te beantwoorden. Omdat ze weten dat ze op zoek zijn naar de besten, kunnen ze direct zijn en de feiten op een doeltreffende manier naar voren brengen. Verstandig spreken is de sleutel.

Wees je bewust van wat de achtergrond van de baan vraagt en laat hen weten of er iets is wat je kunt doen om hen te helpen. Als je een goede indruk maakt, zal het voor jou veel gemakkelijker zijn om de baan te krijgen. Natuurlijk is geen interview compleet zonder vragen te krijgen, maar met een aantal voorbereide indringende vragen kun je wat diepere informatie krijgen. Belangrijker nog, dit is een win-win situatie voor zowel jou als de interviewer.

Copyright 2007 door Michael A. linington, MBA. Alle rechten voorbehouden.